Elektriker KøbenhavnHar du brug for en elektriker i København? Det kan være til installationer i hjemmet eller til tekniske opgaver i virksomheden. I alle tilfælde er du velkommen til at kontakte El-Concept.dk ApS.

Vi er et erfarent elektrikerfirma, bestående af et stærk team af medarbejdere og vi er vilde med det vi laver. I København holder vi til på Buddingevej 72F i Kongens Lyngby, men opererer i hele Storkøbenhavn. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Professionel elektriker i København

El-Concept ApS er din professionelle el installatør i København. Alle tekniske løsninger bliver udført i højeste kvalitet og det sikrer vi ved at gennemteste alt arbejde vi udfører.Elektriker København

På den led er du sikker på at det vi efterlader, er udført korrekt og ordentligt. Vi er glade for vores fag og gør det derfor til en dyd, at repræsentere det på bedste vis.

Som du kan læse længere ned er kvalitet, sikkerhed og gennemtestede løsninger tre af vores helt klare kendetegn som firma. Leder du efter en dygtig og professionel el installatør i København, mener vi i al beskedenhed, at du bør vælge os.

Normale arbejdsområder

El-Concept.dk ApS har en bred vifte af arbejdsområder der gør, at vi kan hjælpe dig med langt det meste. Vi har opstillet en række af vores mere udbredte tekniske løsninger og opgaver, som vi har hjulpet kunder med:

 • Antenne
 • Data- og netværksinstallationerElektriker København
 • EL eftersyn
 • Intelligente bygningsinstallationer
 • Integration af lydanlæg
 • Installation af HPFI-relæ
 • IHC styring
 • Ophængning af lamper og lign.
 • Tilslutning af hårde hvidevarer mm.
 • Videoovervågning og tyverialarmer
 • Udskiftning og etablering af stikkontakter
 • Stærk- og svagstrømsinstallationer

Som du kan fornemme er listen lang og den kunne være meget længere. Ingen opgaver er for store eller for små til os.

Vi ønsker at være din elektriker i København og er derfor klar på at håndtere alle typer elopgaver. Det kan være en mindre ting som ophængning af lamper, til mere avancerede opgaver som IHC-styring eller diverse installationer.

Kontakt os med det samme og beskriv opgaven for os. Så kan du hurtigt få en vurdering af omfanget og prisniveauet. Langt de fleste el-relaterede opgaver haster i mere eller mindre grad og vi hjælper dig med at få det løst hurtigst muligt.

Kvalitet, sikkerhed og gennemtestede løsninger

Elektriker KøbenhavnKvalitet, sikkerhed og gennemtestede løsninger er tre af de vigtigste nøgleord hos EL-Concept.dk ApS. Kun ved at levere arbejde i høj kvalitet, med det påkrævede sikkerhed, vil du få en god og holdbar løsning.

Det er derfor at alle vores løsninger bliver gennemtestet, så vi opfanger alle de problemer og vanskeligheder der måtte være ved installationen eller tilslutningen. Det er os der skal finde eventuelle fejl og ikke dig som kunde!

Vælger du os som din elektriker i København, kan du være sikker på et firma med ansatte, der alle kan sit kram. Vi har samme dagsorden og målsætning for, hvordan en elopgave bør håndteres.

Skulle du være i tvivl om vores arbejdsområder eller have spørgsmål til en konkret problemstilling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne på vej og er altid klar til at sende dig et uforpligtende tilbud.

Vi ønsker at være din foretrukne el installatør i København. Start med henvende dig og så er vi klar til at være din faste udbyder, når du skal have udført tekniske løsninger i hjemmet eller virksomheden.