El-Concept.dk A/S.El-Concept er en dynamisk virksomhed der beskæftiger sig med alt inden for tekniske løsninger til både private og erhvervslivet.

Vi er et stærk bestående af dygtige medarbejdere, der arbejder imod samme mål. Hos os er kvalitet, sikkerhed og gennemtestede løsninger højt på dagsordenen.

Det er det kendetegn som alle arbejder hen imod hos El-Concept.dk ApS. Vi har et SKS-system der er med til at gennemteste vores arbejde og derigennem skabe den høje kvalitet som alle kunder efterspørger.

Vi har erfaringer med en bred vifte af opgaver og kunder. Det har derfor ikke den store betydning om du er en virksomhed, med en stor avanceret opgave. Eller en privatperson der skal have tilsluttet dine hårde hvidevarer.

Vi er klar til at hjælp alle og kan altid give dig et uforpligtende tilbud på opgaven. Det giver dig muligheden for at vurdere prisen inden du vælger os til opgaven. Vi er en autoriseret el installatør med en grøn smiley fra Arbejdstilsynet, så du kan være sikker på at alt arbejde bliver udført i høj kvalitet og efter de gældende regler.

Hvem er EL-Concept?

EL-Concept har tidligere holdt til i Fåborg, men vi har nu vores udgangspunkt i to af landets største byer; Odense og København. I Odense finder du os på Gammelsø 4. I København holder vi til på Buddingevej 72F i Kongens Lyngby.

At vi nu har to afdelinger i landets største og tredjestørste by er et klart udtryk for, at vi ønsker at favne bredt. Den lokale tilstedeværelse gør det alt andet lige nemmere at kunne servicere de lokale kunder på bedste vis.

Det giver os blandt andet muligheden for hurtigere at rykke ud til opgaver, ligesom det giver en effektiv arbejdsdag for os som virksomhed.

El-Concept.dk ApS er et aktieselskab der blev stiftet i maj 2007 og vi har derfor mange års erfaring i branchen. Den mangeårige erfaring og viden hjælper os til, hele tiden at kunne levere dig den bedste service som kunde.

Hvis du har spørgsmål til os som virksomhed eller gerne vil have hjælp til en opgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at vejlede dig på bedste vis, så du kan komme godt i gang.